PODRŠKA

info@ekvabh.com

+38732841700

DOWNLOAD

tehnička dokumentacija i promotivni materijali

O nama

Kvaliteta, pouzdanost, sigurnost i dizajn naših proizvoda je apsolutni prioritet. Veliki broj naših partnera u Bosni i Herecegovini te zemljama: Njemačka, Grčka, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Kosovo kao i stotine hiljada naših proizvoda ugrađenih u domove i tvrtke svake godine su svojevrsna garancija i preporuka za vaš budući izbor.

ekva-firma.jpg

Elektroinstalacijski materijal

EKVA d.o.o Vareš je preduzeće za proizvodnju i plasman elektroinstalacionog materijala, posjeduje visoko produktivne mašine i alate za primarnu proizvodnju, automatske i poluautomatske montažne linije za serijsku proizvodnju.

Također, posjeduje samostalnu elektro-fizikalnu laboratoriju gdje se vrši kontrola svih proizvoda. Svi standardi su preuzeti od Elektrokontakt i zadovoljavaju norme EIM standarda.

Želja za poboljšanjem i težnja da ponudimo najbolje proizvode u saradnji sa našim pertnerima na tržištu je naša poslovna filozofija. Svjesni smo da bez obzira na našu dugogodišnju tradiciju i već prepoznatljivi identitet bez stalnih inovacija nema napretka. Mi vjerujemo u balans i ravnotežu ova dva faktora nudeći riješenja sa čvrstim korijenima u naprednoj tehnologiji i modernom dizajnu.

EKVA d.o.o. Vareš vrši plasman svojih proizvoda na tržišta BiH, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

logo

KONTAKT

EKVA d.o.o.

Pajtov han bb, Vareš

Proizvodnja: 032 841 700 (Vareš)

Administracija: 033 721 460 (Sarajevo)

E-mail

info@ekvabh.com

prodaja@ekvabh.com

marketing@ekvabh.com

EKVA d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo